Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Kedves leendő Vásárlónk,

Először is, köszönjük, hogy az oldalunkon üdvözölhetünk Téged! Bizonyára azért léptél a "Rólunk" menüpontra, mert szeretnéd jobban megismerni a Hangoskép™ csapatát és történetét, ezért engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk Neked!

Mollynak és Dávidnak hívnak minket, 2019. január 22-e óta alkotunk egy párt, 2022. január 22-e óta pedig egy házaspárt. Mi volnánk a "Hangoskép™ csapat", akik a logótól a grafikai terveken át a weboldalig mindent közösen álmodtunk és valósítottunk meg.

A Hangoskép™ lényegében az Emlékvilágból "nőtte ki magát", melynek ötlete egészen 2020 év végéig nyúlik vissza, amikor is egyikünk meg szerette volna lepni a másikat valami igazán egyedi és személyes ajándékkal a közelgő 2. évfordulónk alkalmából. Ez elég nagy kihívásnak bizonyult, hiszen az együtt töltött közel két év során már rengeteg különlegességel kedveskedtünk egymásnak. Dávid végül a lánykérésről készült titkos felvételt felhasználva egy olyan képhármast tervezett meg, amit az elképzelése szerint sehol senkinél nem tudott volna egy az egyben megvalósítani. Azóta eljegyzésünk helyszínét egy különleges, monokróm térképen, a nagy kérdést és a boldogító igent pedig hanghullám képeiben őrizzük az otthonunkban.

Ez a képhármas inspirált minket arra, hogy másoknak is lehetőséget adhassunk emlékeik és érzéseik minél egyedibb és személyesebb kifejezésére - hiszen életünk meghatározó eseményeit sokféleképpen őrizhetjük, de az igazán emlékezetes pillanatok megérdemlik, hogy örökké velünk és szeretteinkkel legyenek. Így 2021. januárban belevágtunk a közös vállalkozásunk indításának előkészületeibe: kitaláltuk az Emlékvilág nevet, megterveztük a logónkat és az arculatunkat, felkerestük a legprofibb nyomdai, csomagolási és szállítmányozási partnereket, majd júniusban elindítottuk a webshopunkat több, mint 200 különböző képváltozattal. E sorok írásakor 2,5 éves Emlékvilággal személyre szabott, egyedi tervezésű képeket készítünk bármilyen alkalomra többek között hanghullámmal, térképpel, csillagtérképpel, fényképpel és mindezek kombinációival.

A hanghullám képeink kapcsán már a kezdetektől fogva foglalkoztatott minket annak a gondolata, hogy hogyan lehetne nem csak vizuálisan megjeleníteni, hanem hangosan is életre kelteni a felvételeket. Majd alapos kutatás, előkészítés és tesztelés után 2022 nyarán megjelent a visszahallgatható és nézhető személyes üzeneteket rejtő Hangoskép szolgáltatásunk, amely ebben a formában teljesen egyedülálló Magyarországon: hozzáérintjük okostelefonunkat a képhez, és felidézhetjük a legszebb emlékeket, alkalmazás letöltése nélkül! Ezt bármelyik képünkhöz lehet kérni, így ami igazán lényeges, azt nem csak a szemnek láthatóvá, hanem a fülnek hallhatóvá is tudjuk tenni. 

A Hangoskép két szempontból is különleges. Az egyik az, hogy ötvözi a klasszikus képes ajándékokat a modern technológiával, így egy olyan telített piacon, mint az ajándékozás, valami újat és egyedit tud mutatni. A másik pedig az, hogy magát az ajándékozás élményét is még különlegesebbé tudja tenni, hiszen az ajándékozott számára szó szerint szívhez szólhat meglepetése - ami akár csomagoláson keresztül is működik! Ezért az a mottónk, hogy: emlékből ajándék, ajándékból emlék. 

Amióta elérhető a Hangoskép™ szolgáltatásunk, rendkívül népszerű vásárlóink körében, ezért úgy döntöttünk, hogy az Emlékvilág mellett önálló márkaként is elindítjuk az ajándékozás piacán.

Izgatottan várjuk a folytatást, és hogy a jövőben is valami egyedit és maradandót alkothassunk Veled együtt! Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed merülne fel, kérjük fordulj hozzánk bizalommal, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy maradéktalanul elégedett legyél Te és az a személy is, akinek a Hangoskép™ adod majd.  

Hangoskép™ - a szó szerint szívhez szóló ajándék

Üdvözlettel: Hangoskép™ csapat - Molly & Dávid