Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HANGOSKÉP™ - a szó szerint szívhez szóló ajándék

Sikeres védjegybejelentés után önálló márkaként is megjelent az ajándékozás piacán a HANGOSKÉP™!


E sorok írásakor 2,5 éves Emlékvilággal személyre szabott, egyedi tervezésű képeket készítünk bármilyen alkalomra többek között hanghullámmal, térképpel, csillagtérképpel, fényképpel és mindezek kombinációival.

A hanghullám képeink kapcsán már a kezdetektől fogva foglalkoztatott minket annak a gondolata, hogy hogyan lehetne nem csak vizuálisan megjeleníteni, hanem hangosan is életre kelteni a felvételeket. Majd alapos kutatás, előkészítés és tesztelés után 2022 nyarán megjelent a visszahallgatható és nézhető személyes üzeneteket rejtő Hangoskép szolgáltatásunk, amely ebben a formában teljesen egyedülálló Magyarországon: hozzáérintjük okostelefonunkat a képhez, és felidézhetjük a legszebb emlékeket, alkalmazás letöltése nélkül! Ezt bármelyik képünkhöz lehet kérni, így ami igazán lényeges, azt nem csak a szemnek láthatóvá, hanem a fülnek hallhatóvá is tudjuk tenni. 

A Hangoskép két szempontból is különleges. Az egyik az, hogy ötvözi a klasszikus képes ajándékokat a modern technológiával, így egy olyan telített piacon, mint az ajándékozás, valami újat és egyedit tud mutatni. A másik pedig az, hogy magát az ajándékozás élményét is még különlegesebbé tudja tenni, hiszen az ajándékozott számára szó szerint szívhez szólhat meglepetése - ami akár csomagoláson keresztül is működik! Ezért az a mottónk, hogy: emlékből ajándék, ajándékból emlék. 

Amióta elérhető a Hangoskép™ szolgáltatásunk, rendkívül népszerű vásárlóink körében, ezért úgy döntöttünk, hogy az Emlékvilág mellett önálló márkaként is elindítjuk az ajándékozás piacán. Izgatottan várjuk a folytatást, és hogy a jövőben is valami egyedit és maradandót alkothassunk Veletek együtt! 

Emlékvilág csapat
Molly & Dávid